Kodas 70325
Gamintojas Lepicol Ltd.

LEPICOL PLUS, milteliai, 180 g

Skaidulinės medžiagos

Skaidulinės medžiagos arba ląsteliena yra subalansuotos mitybos dalis.

 

Kas yra Lepicol plus+?

Tai produktas, kurio sudėtyje yra skaidulinių medžiagų iš skirtingų šaltinių – inulino ir švelnaus poveikio balkšvųjų gysločių skaidulų. Ši kombinacija gali padėti papildyti mitybą pakankamu ląstelienos kiekiu. Lepicol plus+ yra 5 rūšių pieno rūgšties bakterijų, kurios natūraliai yra žmogaus virškinimo sistemoje.

Lepicol plus+ papildytas augalinės kilmės medžiagomis –imbierais, pipirmėčių lapais ir pankolių sėklomis virškinimo funkcijai palaikyti.

Lepicol plus+ tinka:

  • Mitybos papildymui skaidulinėmis medžiagomis
  • Nėštumo periodu
  • Vegetarams
  • Keliaujant

 

 

Sudėtis:

2,5 g

5 g

Balkšvųjų gysločių luobelės

1,62g

3,23g

Inulinas                                   

0,75g

1,5g

Pieno rūgšties bakterijos

9,33mg

19mg

Augalinių medžiagų kompleksas

125mg

250mg

 

Sudėtinių medžiagų referencinė maistinė vertė nenustatyta.

Vartojimas*: vartoti 10 minučių prieš valgį. Išmaišyti prieš vartojimą.

Suaugusiems: gerti po 1 - 2 arbatinius šaukštelius (2,5 - 5 g) vieną arba du kartus per dieną. Rekomenduojama pradėti nuo mažesnės dozės ir ją didinti pagal poreikį.

Vaikams: gerti pusę arbatinio šaukštelio 1-2 kartus per dieną. Jei vaikui mažiau nei 11 metų, prieš vartojant pasitarkite su gydytoju.

Nėštumo metu: Lepicol plus+ tinka vartoti nėštumo ir žindymo periodu, tačiau rekomenduojame pasikonsultuoti su gydytoju.

Miltelius reikia sumaišyti su vandeniu arba vaisių sultimis ir greitai išgerti visą turinį. 1 arbatinį šaukštelį sumaišyti su ne mažiau nei stikline (250 ml) skysčio.

*Jei vartojate kokius nors vaistus prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju.

Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

Sudedamosios dalys: balkšvųjų gysločių luobelės (Plantago ovata), inulinas, ryžių miltai, proteazė, betaino hidrochloridas, imbierų šaknys, pipirmėčių lapai, pankolių sėklos, bromelainas, papainas, pieno rūgšties bakterijos (pienas, soja).

Bakterijų kultūros: Lactobacillus rhamnosus  PXN 54, Bifidobacterium bifidum PXN 23, Lactobacillus acidophilus PXN 35, Lactobacillus plantarum PXN 47, Lactobacillus bulgaricus PXN 39

5 g miltelių bakterijų kultūrų yra 600 mln. ksv (koloniją sudarančių vienetų).

Maisto papildas  nėra maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba ir sveikas gyvenimo būdas.

Alergenų informacija: sudedamųjų dalių sąraše paryškinta. Fermentacijos procese naudojama soja ir pienas. Sudėtyje esantis pieno baltymų kiekis labai nedidelis, todėl neturi įtakos sergantiems laktozės netoleravimu.

 

Geriausia iki (pabaigos): žiūrėti ant pakuotės.

Serijos numeris: žiūrėti ant pakuotės.

 

Laikyti ne aukštesnėje kaip 25 oC temperatūroje, sausoje, vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje.

 

Gamintojas. ADM Protexin Limnited, Lopen Head, Somerset, TAI3 5JH, Jungtinė Karalystė

Atstovas Lietuvoje. UAB ENTAFARMA Plius, Klonėnų vs. 1, Širvintų r.sav.