ECOSH AŠVAGANDA, 400mg, su KSM-66 šaknų ekstraktu, 90 kapsulių
Maisto papildas
Ašvaganda (ashwagandha) kitaip – migdomoji vitanija (arba indiškasis ženšenis). Šis krūmas labiausiai paplitęs Indijoje ir Nepale, jo žiedai yra maži ir žali, prinokę vaisiai – rausvai oranžinės spalvos.
Ašvaganda turi adaptogeninių savybių.
Ašvaganda padeda palaikyti normalią nervų sistemos veiklą ir normalią psichologinę funkciją.
Ašvaganda padeda palaikyti normalią miego kokybę.
Ašvaganda padeda palaikyti normalią protinę ir pažinimo funkciją.
Ašvaganda padeda palaikyti normalią energijos apykaitą.
ECOSH – Estijos maisto papildų gamintojas, siekiantis gaminti kuo natūralesnius, kokybiškus ir efektyvius maisto papildus. Naudojamos vegetarinės, augalinės kilmės kapsulės, maisto papildai yra be konservantų, dauguma tinkami vegetarams.
1 kapsulė 2 kapsulės
Ašvagandos šaknų ekstraktas 250 mg 500 mg
Ašvagandos KSM-66 šaknų ekstraktas 150 mg 300 mg
Sudedamosios dalys: Ašvagandos (Withania somnifera / Migdomoji vitanija) šaknų ekstraktas (kuriame 1,5 % vitanolidų), ašvagandos (Withania somnifera) KSM-66 šaknų ekstraktas (kuriame 5 % vitanolidų), pululanas (vegetariškas, augalinės kilmės kapsulės apvalkalas).
Vartojimas: 1-2 kapsulės per dieną, užsigeriant vandeniu.
Įspėjimai: Jei vartojate vaistus, prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju ar vaistininku. Ašvaganda gali sustiprinti migdomųjų ir raminančiųjų vaistų poveikį bei sumažinti kontraceptinių tablečių poveikį. Nevartoti su insulinu ar skydliaukę veikiančiais vaistais. Nevartoti vaikams, besilaukiančioms ir žindančioms moterims. Maisto papildas nėra maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Neviršykite nustatytos rekomenduojamos dozės.
Produkto kiekis: Grynasis kiekis 43 g, 90 vegetarinių kapsulių.
Laikymo sąlygos: Laikyti sausoje, tamsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje.
Gamintojas: Ecosh Life OÜ, Kadaka tee 4, Talinas, Estija.
Platintojas: Ecosh UAB, Galinės g. 1, Galinė, Vilniaus r., Lietuva.
Produktas pagamintas laikantis Europos Sąjungos maisto higienos reglamento ES 852/2004, tarptautinio maisto saugos standarto ISO 22000:2018 ir RVASVT principų.