Sudedamosios dalys: baltymų mišinys (pieno baltymai, sojų baltymai, hidrolizuotas kviečių glitimas), šokoladas su saldikliais 18% (saldiklis (maltitolis)), kakavos sviestas, pieno riebalai, emulsiklis (sojų lecitinas, vanilė), kreminio skonio sluoksnis 18% (užpildas (polidekstrozė), sojų aliejus, pieno baltymai, saldiklis (ksilitolis), kvapiosios medžiagos (sudėtyje yra pieno), emulsiklis (citrinų rūgšties esteriai), druska, dažiklis ( titano dioksidas), saldiklis (cukralozė)), želatinos hidrolizatas, drėgmę išlaikianti medžiaga (glicerolis), sojų traškučiai 4% (sojų baltymai, tapijokos krakmolas, druska), kakavos sviestas, kakavos masė, mažai riebalų turinti kakava, lazdynų riešutai 0,7 %, kvapiosios medžiagos, druska, saldiklis (cukralozė), emulsiklis (sojų lecitinas)).
Maistingumas: |
100 g |
1 batonėlis 50 g |
Energinė vertė |
1490 kJ / 357 kcal |
745 kJ / 178 kcal |
Riebalai |
12 g |
6,2 g |
iš kurių: |
|
|
- sočiųjų riebalų rūgščių
- mononesočiųjų riebalų rūgščių
- polinesočiųjų riebalų rūgščių |
6,4 g
3,4 g
1,5 g |
3,2 g
1,7 g
0,8 g |
Angliavandeniai |
24 g |
12 g |
iš kurių: |
|
|
- cukrų
- poliolių |
0,9 g
21 g |
0,5 g
10 g |
Skaidulinės medžiagos |
12 g |
6,2 g |
Baltymai |
40 g |
20 g |
Druska |
0,84 g |
0,42 g |
Laktozė |
0,3 g |
0,1 g |
Su cukrais ir saldikliais.
Gali būti kiaušinių, riešutų (graikinių, pekano, migdolų, anakardžio, lazdynų, makadamijų, braziliškų, pistacijų, kaštainių), žemės riešutų, sezamų sėklų, lubinų pėdsakų.
Vartojant dideliais kiekiais gali sukelti viduriavimą.
Laikyti kambario temperatūroje, sausoje vietoje, saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.
Geriausias iki: / Partijos Nr. žiūrėti ant pakuotės.