Maistinės medžiagos: |
100 g |
1 batonėlis 57 g |
Energinė vertė |
1543 kJ / 369 kcal |
879 kJ / 210 kcal |
Riebalai, |
15 g |
8,6 g |
iš kurių |
|
|
sočiųjų riebalų rūgščių |
8,8 g |
5 g |
Angliavandeniai, |
29 g |
17 g |
iš kurių: |
|
|
cukrų |
3,9 g |
2,2 g |
poliolių |
24 g |
14 g |
Skaidulinės medžiagos |
9,1 g |
5,2 g |
Baltymai |
34 g |
20 g |
Druska |
0,53 g |
0,3 g |
Laktozė |
1,9 g |
1,1 g |
Sudedamosios dalys: pieno baltymai, baltas šokoladas su saldikliu 15,8 % (saldiklis (maltitolis), kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis (sojų lecitinas), vanilė), pieniškas šokoladas su saldikliu 15,8 % (saldiklis (maltitolis), kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, emulsiklis (sojų lecitinas), kvapiosios medžiagos), hidrolizuotas kolagenas, šokolado skonio sluoksnis (užpildas (polidekstrozė), sojų aliejus, pieno baltymai, nugriebto pieno milteliai, stabilizatorius (ksilitolis), kakavos masė, liesa kakava, emulsiklis (sojų lecitinas), kvapiosios medžiagos, druska), drėgmę išlaikanti medžiaga (glicerolis), sojų traškučiai (sojų baltymai, liesa kakava, tapijokos krakmolas), kakavos masė, užpildas (polidekstrozė), kvapiosios medžiagos, druska, rūgštis (citrinų rūgštis), saldiklis (acesulfamas K, sukralozė).
Su saldikliais.
Sudėtyje yra sojų, pieno ir jų produktų. Gali būti javų, turinčių glitimo, žemės riešutų, kiaušinių, įvairių riešutų, sezamo sėklų ir jų produktų pėdsakų. Laikyti kambario temperatūroje.