ECOSH KOFERMENTAS Q10, 30 kapsulių
Maisto papildas
ECOSH maisto papildo sudėtyje – ubichinonas ir ubichinolis Kaneka Ubiquinol™.
Ubichinonas ir ubichinolis yra skirtingos kofermento Q10 formos, kurios veikia sinergiškai ir papildo viena kitą. Kartu jos padeda palaikyti kofermento Q10 lygį organizme ir optimizuoja jo poveikį.
ECOSH – Estijos maisto papildų gamintojas, siekiantis gaminti kuo natūralesnius, kokybiškus ir efektyvius maisto papildus. Naudojamos vegetarinės, augalinės kilmės kapsulės, maisto papildai yra be konservantų, dauguma tinkami vegetarams.
ENERGIJAI. OKSIDACINEI PAŽAIDAI.*
*Platesnė informacija apie produktą:
- Kofermentas Q10 gali padėti palaikyti sveiką smegenų ir širdies veiklą bei normalią energijos apykaitą.
- Kofermentas Q10 gali padėti palaikyti normalų kraujospūdį ir cholesterolio kiekį kraujyje.
- Kofermentas Q10 (Ubichinonas) gali padėti apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos, padidinti fizinę ištvermę, palaikyti normalią raumenų bei psichologinę funkcijas.
1 kapsulė %RMV*
Kofermentas Q10 (ubichinonas) 70 mg -
Kofermentas Q10
(ubichinolis, KANEKA UBIQUINOL™) 30 mg -
*RMV* – referencinė maistinė vertė (rekomenduojama paros norma).
Sudedamosios dalys: Ryžių miltai, kofermentas Q10 (ubichinonas), kofermentas Q10 (ubichinolis, KANEKA UBIQUINOL™ stabilizuoti milteliai), pululanas (veganiškas, augalinės kilmės kapsulės apvalkalas).
Vartojimas:1 kapsulė per dieną valgio metu, geriausia vartoti ryte.
Įspėjimai: Jeigu esate nėščia, maitinate krūtimi ar vartojate vaistus, prieš vartojimą pasitarkite su gydytoju ar vaistininku. Maisto papildas nėra maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Neviršykite nustatytos rekomenduojamos dozės.
Produkto kiekis: grynasis kiekis – 17 g, 30 veganinių kapsulių.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, tamsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje, ne aukštesnėje kaip 25°C temperatūroje.
Gamintojas: Ecosh Life OÜ, Kukermiidi 4, Talinas, Estija
Platintojas: Ecosh UAB, Galinės g. 1, Galinė, Vilniaus r., Lietuva.
Produktas pagamintas laikantis Europos Sąjungos maisto higienos reglamento ES 852/2004, tarptautinio maisto saugos standarto ISO 22000:2018 ir RVASVT principų