pH Balance
Žolelių arbata
20 vnt
Cinkas padeda palaikyti normalią rūgštinę-bazinę apykaitą.
Sudedamosios dalys: žalioji arbata (Camelia sinensis non fermentata folium) 19 %, liucernos žolė (Medicaginis sativae herba) 13 %, imbierų šakniastiebiai (Zingiber officinale rhizoma) 13 %, pipirmėčių lapai (Menthae piperitae folium) 12 %, sėjamųjų avižų žolė (Avena sativa herba) 9 %, juodieji pipirai (Piper nigrum) 7 %, raudonosios paprikos vaisiai (Capsicum annuum) 5 %, varnalėšų šaknys (Arctii radix) 5 %, mėlynių lapai (Vaccinium myrtillus folium) 4 %, lauro lapai (Laurus nobilis folium) 4 %, juoduogių šeivamedžių žiedai (Sambucus nigra flos) 3 %, artišoko lapų sausas ekstraktas (Cynara scolymus) 2 %, kordicepso sausas ekstraktas (Cordyceps sinensis) 2 %, cinko citratas (cinkas) - 2 % .
|
100ml paruoštos arbatos/ 100 ml prepared tea |
Rekomenduojamoje per parą suvartoti normoje 600 ml paruoštos arbatos/ 600 ml prepared tea daily intake |
Energinė vertė/ energy value |
6 kJ/1 kcal |
38 kJ/9 kcal |
Riebalai/ fat |
<0,1g |
<0,1g |
Iš kurių/ of which: |
|
|
- Sočiųjų riebalų rūgščių/ saturates: |
<0,1g |
<0,1g |
Angliavandeniai/ carbohydrates |
0,37g |
2,22g |
Iš kurių/ of which: |
|
|
- Cukrų/ sugars |
<0,5g |
<0,5g |
Baltymai/ proteins |
<0,1g |
<0,1g |
Druska/salt |
0,0019g |
0,0114g |
Maistinės medžiagos |
1 pakelyje
( 2 gramuose ) |
3 pakeliuose
6 gramuose) |
Referencinė maistinė vertė (*RMV) |
Cinkas |
13,67 mg
(136,7 % *RMV ) |
41,01 mg
(410,1 *RMV) |
*RMV – 10 mg |
*RMV – referencinė maistinė vertė
Paruošimo ir vartojimo būdas:
1 pakelį arbatos užpilkite 150 ml verdančio vandens ir uždenkite 10–15 minučių; leiskite atsiskleisti geriausioms arbatos savybėms, nuspauskite. Gerkite po stiklinę arbatos 3 kartus per dieną.
Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Nevartoti asmenims, jautriems arbatos sudedamosioms dalims. Laikyti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.